Fysiotherapie Penning & Jaeqx | Tarieven

Prijslijst Fysiotherapie Penning & Jaeqx per 01-01-2024

Fysiotherapie € 38,00
Fysiotherapie aan huis € 50,00
Bekkenfysiotherapie € 48,00
Bekkenfysiotherapie aan huis € 60,00

Manuele therapie

€ 48,00

Manuele therapie aan huis

€ 60,00

Oedeemfysiotherapie

€ 48,00

Oedeemfysiotherapie aan huis

€ 60,00
Screening, intake en onderzoek € 48,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 48,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 60,00
Niet nagekomen afspraak welke niet binnen 24 uur is afgebeld € 32,50

Bovenstaande tarieven zijn per behandeling als er geen sprake is van verzekerde zorg. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar afwijken. Het is daarom altijd raadzaam uw polisvoorwaarden na te lezen.

Fysio aan huis

Fysiotherapie Penning en Jaeqx biedt de mogelijkheid om u thuis te behandelen. Voor clienten welke niet of nauwelijks zelfstandig naar de fysiotherapie kunnen komen kan dit een uitkomst zijn.
U kunt daarbij ook denken aan behandeling na een orthopedische operatie, bijvoorbeeld een ‘nieuwe’ heup of ‘nieuwe’ knie.

Voor nadere informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Let op: fysiotherapie aan huis wordt door de zorgverzekeraar mogelijk alleen vergoed als u een verwijzing heeft van de huisarts of van een medisch-specialist.

Directe Toegang Fysio (DTF)

Binnen onze praktijk bestaat er de mogelijkheid om zonder verwijzing van de huisarts behandeld te worden. Wanneer u klachten heeft waarvan u denkt dat wij u mogelijk kunnen helpen, kunt u ook direct een afspraak met ons maken. Wij zijn extra geschoold voor de ‘directe toegankelijkheid fysiotherapie’. Dit is een voorwaarde voor een fysiotherapeut om ‘direct toegankelijk’ te mogen zijn.
Degene waarmee u een afspraak maakt, zal bij het eerste bezoek een korte intake houden, zoals u ook gewend bent van uw huisarts. Aan de hand hiervan neemt een van ons u in behandeling of zal u het advies geven alsnog uw huisarts te bezoeken, omdat de klacht niet (direct) met behulp van fysiotherapie verholpen kan worden.